söyledigi ile ilgili olmayan bir tercüme yapti.
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Yönetim bunu neden fark etmiyor, hayret!
Moderator: Staff
Alpay haklisin ama Santos'a bu imkani veren Jo'nun gorevini yapmasi ve Arda'nin da serbest kalip Santos'a yardim etmesi. Yani Rijkaard'in sisteminin ana ogeleri bunlar. Pivot santrafor olmazsa olmuyor, hele santrafor yok diye o bolgeye Arda gibi bir adamini harcamak zorunda kalirsan. Dedigin gibi Arda cok yiprandi, ama Elano, Kewell ve Baros donerse onu da dinlendirme imkani dogacak. Takimdaki en buyuk sorun ilerdeki 4'lu ile gerideki 6'li arasindaki kopukluk. Elano buraya yardimci olabilir.Alpay Dedeoglu wrote:Murat Agbi MX'li yazmis, yahu o kim diyorum, medium-x falanmi dedim. Sonradan köseli jeton dustu, Meksikali demek oldugunu anladim.
Mehmet Gorgen'e katiliyorum su santrafor konusunda ama Kasimpasalilar bizi Santos yakti, yorgun dustuk kovalamaktan, oyundan düstük dedi. Yani ne Keitanin, nede Jo'nun adini verdiler.
Alpay, biz bebe ruhi'ye az sallamışızAlpay Dedeoglu wrote:Murat Agbi MX'li yazmis, yahu o kim diyorum, medium-x falanmi dedim. Sonradan köseli jeton dustu, Meksikali demek oldugunu anladim.
Mehmet Gorgen'e katiliyorum su santrafor konusunda ama Kasimpasalilar bizi Santos yakti, yorgun dustuk kovalamaktan, oyundan düstük dedi. Yani ne Keitanin, nede Jo'nun adini verdiler.
Santos'a cok erken salladik, Rijkard'in bir bildigi varmis elbet.
Dunku mac gibi sezonda 15 mac, 15 milyon euro bonservis parasi demek.
Kaldiki su anki opsiyonlu alma hakkimiz 3-4 milyon euro.
Demekki neymis 2 gram futbol bilgisiyle Rijkard'a sallamayacaksin,
sonra lafi nasil dondurecegim diye Nesrin Topkapi figurleri sergilemek zorunda kalirsin.
Santos'un varligi yüzünden
Barcelona Ronaldinho'yu yollamisti, yani Ronaldinhoyu ikame etmek üzere hazirlaniyordu. Adam Meksika tabiyetinde fakat babasi unlu bir Brezilyali futbolcu
ve su anda dahi Meksikanin Arda'si. Meksikayida bilmeyenler icin soyleyeyim,
Maltadan veya Luksemburgtan buyukce, o da ne yoksa Turkiyedende daha buyuk bir ulke falan mi yoksa, yoksa Dunya Kupalarina bizden fazlami katilmis ne?
Turkiyeden, tarihinde 17 yasinda Barcelona gibi bir takima trasferimiz varmi
futbol tarihimizde? Yok.. Biraz sabir gostereceksin, iskembeden sallamayacaksin, okuyacaksin, ilk once bilgi sahibi olcaksin, sonrada fikir.... Sonra adama cikar der ''Ruhi sensin, ....'' deyiverir.
Dun 6 tane kaleye golluk sutu var, Murat Sahin panter oldu, cikardi.
Biraz sahsi oynadi bu yüzden, bir tane atip rahatlasaydi,
assist manyagi yapardi Kasimpasayi,
atamadigi icin sahsi oynadi.
Ama güclendikce, yarin öbürgün bir takimin canini fena acitir.
Dunku 4lu forvetin begenmedigim yonu son vuruslardaki bencillikti,
biraz musait pozisyonlara pas verseler, Kasimpasayi cok fena yaparlardi
Birazda sansina dün Ayhan daha iyice idi, dolayisiyla top ileri daha verimli aktarildi.
Arkadaslarla ters dusecegim ama sag bekte kademe bilen Ugur'u her zaman tercih ederim. Dunku yenilen goldeki hatayi Ugur yapsa , cok sallardik. Sabriyi biraz daha orta sahada falan degerlendirelim.
Dun enteresan bir yorum vardi . Ilk Kasimpasa macinda Keitayi durduran ,gene onu sol tarafta durdurma gorevi verilen Kasimpasali cocugun basi dondu.
Cunku 4 lu Jo, Baros, Arda, Santos donerek oynadi , adam nerede kimi utacagini sasirdi. Takimin seviyesi yükseldi, Santos forvet arkasi bayagi iyi.
Hatta Ardadan daha iyi o mevkide su form durumlariyla. Arda 2-3 mac dinlendirilsin, cunku artik cok yoruldu, sakatligin arifesinde...
Sol bek yedek probleemi giderilmeli. Caner hic olmuyor. Sayilmayan ofsayt golundeki kademe yanlisina bakin. Volkani bosu bosuna gonderdik. 24 kisilik kadroda bulunmasi mantikli olurdu.
Sevgili Hasan - gercek su ki 55-60. dakikadan sonra ileri ucta pres yapanlarin pili bitti ve Kasimpasa orta sahamizi kolay gecmeye basladi --- mac sirasinda bende senin gibi dusundum, gidisat iyi degil dedim ve hemen birkac dakika icinde yedik golu. Golu atinca Kasimpasa ataklari azaldi - bu noktada Giovanni orta sahanin kontrolunu aldi. Gercekci olmak gerekirse ben kalan zamana bakip gol ve goller atacagimizi dusunmustum. Ilk yaridaki mactada aynisi oldu hatirlarsan. Ilk golu attik sonra onlar beraberligi yakaladilar - sonra son 10 dakikada 2 gol atip 3-1 kazanmistik.Hasan Tezcan wrote:GS'da isler iyi gitmiyor, her ne kadar 4-1 lik netice tatmin edici gözuksede....1-1 oldugu vakit hanginiz GS bu maci 4-1 alir diyebilirdi. Gol öncesi takimda bir dusus, oyuncularda yorgunluk belirtisi bas göstermeye baslamisti, isin kötusu rakip takim top ceviriyor GS'in uzerine geliyordu ve GS buna karsilik top kaptiriyor, rakibe bos alan vermeye özen gösteriyordu...sonra nasil oldu ise mac 4-1 bitti. Hakem hatalari ile, bana sorarsaniz. 4-1 ofsayt, penalti ise bence penalti degil, ve ardindan gelen kirmizi kart. Bbence Jo kendi kendine celme atiyor o pozisyonda, Koray'in "cekmesi" bahanesi. Pozisyon geregi dustu. Bir gercek daha var, o da rakip takimin 2-1 den sonra oyundan bir nebze dusmesi. GS neticede maci alacakti, gibi me geliyor.
Önumuzde Es-Es maci var, deplasman, iyi bir sinav olacak.