24. Hafta GS-Samsun 3-2 (dk 45/54 Necati (2), 60 iliç )

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Tolga Girici wrote:Ama ne olursa olsun bu gun taraftar iyiydi. Zor anlarda tezahuratla takimi iyi ittiler. Ilk yarinin sonundaki necati'nin golu biraz da taraftar baskisiyla oldu. Ustelik kufur de olmadi. Sahada Cem Papila olmasina ragmen hakem'e de kufur olmadi gordugum kadariyla. Sene sonuna kadar boyle gitse ne guzel olur.
Ne guzel olur kismina (ve de asagidaki resimdeki pankartin gercek olmasinin da guzelligine) katilmamak elde degil. Ama, bu yazisini gorur gormez, Tolga'nin kulagini, ya da kufur limitini de sorgulamadan edemedim!? :) Yok, yok, maci izlemeden hem de. 3-1 one gecisimiz 60. dk imis. Son 30 dk, liderligi de mac fazlasiyla olsa da, ele almis olan ASY tribunleri, gercekten de, onlerinde mac dururken, FB ve/veya AY aleyhinde tezahurata baslamadilarsa, cok buyuk gelisme var demektir, ve takdir etmis olalim bu gelismeyi ki, devami gelsin!!

Bu arada, daha onceki bir yazimda alinti yaptigim, resmi site haberi de, gerceklesmis, milliyet'te yazana gore:
Image
Hasan Şaş'a yanlış yok!

Galatasaraylı taraftarlar, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarla geçen haftaki Vestel Manisaspor maçında numaralı tribündeki bir grubun küfür ettiği Hasan Şaş'ın gönlünü aldı. Ultraslan Taraftar Grubu; numaralı, kapalı ve açık tribüne asılan pankartlarla küfüre tepki gösterdiler.
Pankartlarda, "Küfürbaz değiliz, Galatasaraylıyız. Başarıyı iki şey bitirir; küfür ve ihanet. Sanma kendini paşa, yanlış yaptırmayız Hasan Şaş'a" ifadeleri yer aldı. Sarı - kırmızılılar, karşılaşma öncesi tribüne çağırdıkları Hasan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, "Hasan sen bizim her şeyimizsin" şeklinde uzun süre tempo tuttu. Bu arada Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen, Vestel Manisa maçında Hasan'a küfür ettikleri belirlenen 4 taraftarın stada alınmadıklarını söyledi. Gökşen, bu kişilerin isimlerini emniyete bildirdiklerini vurguladı.
EDIT:
Cengiz Akgun wrote:Ozgur'un burada oldugunu saniyorum. Cunku tabela cok cabuk degi$Iyor. Ona kac kere soylemi$tim forumda database gariplikler yapiyor diye. nasil yani dediginde de pek bir ornek gosterememi$tim. $imdi elinde var ornek. Orhan Ayhan hakkinda Sabri Sarioglu'nun soyadi hakkindaki muhabette Hasan Utku'nun cevabi benimkinden once cikmi$. Zaman damgasi ayni. En azindan bana verdigi "view" boyle. Ben Hasan Utku Leyla hanima haber verir herhalde diyorum hani. Ama benim mesajimdan once Hasan'in bana verdigi cevap var. Buna nasil oluyor acaba? Hasan ile aramizda "telepati" baglantisi oldugunu saniyorsaniz yaniliyorsunuz.
- Burda degildim, tabelayi (konu basligini) Gorgen degistiriyormus herhalde sagolsun.
- Benzer bir durum daha once de olmustu bir ara. Bazi forum yazarlarinin, her nasilsa, yazilarinda, senin bu "zaman damgasi" diye cevirdigin :) timestamp bilgisi, her nasilsa, 2 saat kaymis sekilde gorunuyordu.
Sonucta hepimiz ayni web server'a baglandigimiz icin, bu sorun nasil oluyor pek bir tahminim yok isin dogrusu... :( O zaman, saat dilimleri arasi bir farklilik oluyor gibiydi, bazilarinin yazdigi yazilar, yazdiklarindan, ya tam 2 saat sonra ya da once yazilmis gibi gorunuyordu. Hasan Hocam ile senin aranda olan durumda, gorunuse gore, dakikalar oynamis gibi, bu daha da garip yani!?!
"Session" tablosu var bir de veri tabani uzerinde, onda bir gariplikler mi oluyor ki acaba diye, bilmiyorum, en klasik :) :( cozum yontemi olarak, bir logoff olup, tekrar girmek durumu duzeltirmiydi acaba... Sorun devam edecek olursa, phpbb forumlarindan filan bir bakabiliriz... Ama bizim webserver'in bir alengirli durumu ise, ne yapabiliriz pek fikrim yok...
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Gece ku$lari gibiyiz birader. Saat 3'u geciyor. Millet kacinci uykusunu uyurken burada GS forumunda habire cevap yazilip duruluyor Amerikan Dogu yakasinda.

Evet resmi site'yede videolar konmu$. Surprizi ie bana ikiye bir contrast ayari yaptirtmayacakkadar dengeli olmasi goruntulerin. Te$ekkur ederim. Kime mi? O bilir!
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mustafa Dogan

Post by Mustafa Dogan »

Haso Şaşa küfreden densizler hakkında gerekeni yapdıkları, bu konuyu 'konya hadisesi' gibi savsaklamadıkları için ilgili şahışları tebrik ve takdir ediyorum. Gerçi eşşeklik yapmadı diye bir insan tebrik edilmez ama neyse..

Tribünlerin dolmasıda takdire şayan bir hadise. Yönetim taraftarı tribüne çekmenin yollarını düşünüyordur umarım. Artık bu iş Geretsin demeçlerinemi yoksa yönetimin demeçlerine mi bakar bilmiyorum. Ama Stadın bütün kusurlarına rağmen taraftarları oraya çekmenin çarelerine kafa yorsalar iyi olur. Gerçi ortada bir seçim varken bunları adam gibi düşünebilirler mi? Bilemiyoruz..
Meczup
Alpay Dedeoglu

Kisa kisa

Post by Alpay Dedeoglu »

*Seyirciden baslamali. Dun cok iyiydi. Soyle ki evden ciktim, biraz yurudum, ''Oley,oley,oley'' diye ses duydum. kendi kendime ''Oglum usuttun galiba, gaipten sesler duymaya basladim'' dedin. 100 metre yurudum. bu sefer daha fazla duymaya basladim. Hayir Mecidiyekoyde degil, Yeni Leventte oturuyorum. Hem kalabalikti, hem kufur yoktu, hem coskuluydu, hemde Arabin yalellisi gibi tekrarli baygin, tezahuratlar yerine eski klasik ve pozitif olanlara gecilmisti. Bence ''Unutulmaz maclar'' DVD'sinin etkisi de var. Bu arada bu DVD'yi alin, sahane.

*Samsun enteresan bir takim. Dun sansimiza Ceyhun oynamadi. Eger oynasaydi, orta sahasi zayif bu dizilisimizle kaybedebilirdik. Keza Serkanda yoktu. Ilk yari iyi kapandilar. Afrikali stoperleri cok iyi. Latin santraforlari yaramaz. Celil, Tolga gibi eski sohretler de vardi ve macin ender kotu karelerini olusturdular. Hicbir yerde yazmayan sey ise, 2 gol atan Tamer Tunanin 2. golu attiktan sonra butun stadca alkislanmasi, onunda bu alkislara alkisla cevap vermesi ve GS'li futbolcu ve teknik adamlarla konusarak sahayi terk etmesi. Ben orada GS altyapisindan olacagini tahmin ettim, nitekim oyleymis. Sonra hatirladim, BJK'nin alipta mundar ettigi oyunculardandi.

Samsun alan paylasimini GS'nin yanlis taktikle cikmasi sayesinde iyi yapti. Ama 2. yari direncleri dustu. Bir araba dolusu gol yiyebilirlerdi.

*Cem Papila kotu hakemligi ve tetikciligi konusundaki fikrim hala devam ediyor. Eger dun stadda bu kadar centilmen bir atmosfer olmasa ve oyuncular kendilerini frenlemese hazirdi sovunu yapmaya. Kartlarda ve ofsaytlarda biraz kendini gosterdi ama daha fazlasini yapmadi. Su siselerinin hedefi olan (ama raslamadi) Kapali onundeki yardimcinin iyi niyetli ve formda olduguna kimse beni inandiramaz. Adamla ayni dogrultudaydık, yuzde yuz kotu niyetli. Notu kac gelecek merak ediyorum.

* Dun gene yanlis basladi Gerets. 3 forvet , özelikle de Hakan Sukurle baslamamaliydi. Orta saha 2 kisiye kaldi. Volkan cok formda idi, iyi oynadi, ama dunku macla ilgili olarak ceza verilmeli. Taca giden topu manasizca yerde elle kucakladi. Sanki mahalle maci var, topta taca ve uzaklara gitmesin diye eline alan cocuklar gibi. O el atisi dondu gol oldu. Zaten sari karti var, Trabzonda yok.

Galatasaray pas tercihi acisindan 3'e ayrilmis vaziyette. Volkan-Necati-Karan kendi aralarinda, Sabri-H. Sukur-Orhan Ak-Hasanda birbirlerini tercih ediyorlar. Butun takim Ilice zor pas veriyor, ama herkes kendine pas vermedi diye Ilice firca cekebiliyor. Sabri ve Hasan , takim ici rekabetten oturu ise Aydina pas vermekte cekingenler. Kabzeyi de cok oynatmiyorlar. Acilen buna onlem alinmali cunku dunku sikintinin sebeplerinden biride buydu.

Ferhat ve Ugurun sakatlanmasi ve Ayhanin oynamamasi kotu oldu.
Takimda mutlaka yerleri olmali. Heinz ve Ergunun ilk 18de artik fuzuli yer isgal ettikleri kanisindayim.
NO ADNANS, NO CRY !!
Mustafa Dogan

Re: Kisa kisa

Post by Mustafa Dogan »

Harika analizler, ellerinize sağlık...

Dün mecidiyeköye gelen insanlar 'bugün burda önemli bir maç var heralde' diye düşünmüştür muhakkak..

İnşallah sezon sonuna kadar hep böyle dolu ve küfürsüz tribünlerle maç oynarız, 420 bin ytl! Yuh yani! Bu hafta yapılan anons her hafta yapılmalı hemde sık sık!

Hakana saygım ve sevgim baki ama ilk 11'de başlamasa daha iyi olur...

Tamer Tuna, lucescu döneminde sağ kanata Nihat'ın boşluğunu doldurmak için transfer ettikleri 50 futbolcuarasında kaybolup gitti. Süper oynadığı maçlarda oldu, çok kötü olduğu maçlarda, kendini lucescuya begendiremedi ve gitti..

Gerets oyuna yanlış başladı ama neyseki çok geç olmadan hatalarından döndü..

Celil küfretti dendi radyoda ama kart gördümü, bilmiyorum.. Adam pislik..

Umarım saha içinde gerçekten bir gruplaşma yoktur. Gerçi hiç yoktur demek zor ama böyle ayrıntılar şampiyonu belirleyen esas faktörlerdir, büyük maçlarda pek ortaya çıkmaz ama şampiyonu her zaman büyük maçlar belirlemiyor!
Alpay Dedeoglu wrote:*Seyirciden baslamali. Dun cok iyiydi.
Meczup
Hasan Utku

Post by Hasan Utku »

Hasan Utku wrote:
Tolga Girici wrote:Tamer Tuna galatasaray altyapisindan yetismis. 1976 dogumlu, bir ara Denizlispor'daydi. Sonra besiktas'a gelmis. Bu macin yildiziydi.
Tamer bizim Dardanel'in gelecek vaadeden oyuncularından biriydi..Savunmanın sağında oynardı önceleri,sonradan açık olarak da yer aldı..Dardanel başkanı Niyazi Önen,şimdi tam hatırlayamıyorum,sanırım bir kaç oyuncu ile birlikte Denizlispor'dan aldı onu..Sonra ordan Trabzon,Beşiktaş,orası,burası dolaşıp durdu..Maya tutmadı yani..
çok önemli değil ama Tamer konusundaki önceki mesajlarımdan birini değiştiriyorum..

malum biz de hafıza kaybına uğruyoruz ara ara.. :)
Post Reply