Ne guzel olur kismina (ve de asagidaki resimdeki pankartin gercek olmasinin da guzelligine) katilmamak elde degil. Ama, bu yazisini gorur gormez, Tolga'nin kulagini, ya da kufur limitini de sorgulamadan edemedim!? Yok, yok, maci izlemeden hem de. 3-1 one gecisimiz 60. dk imis. Son 30 dk, liderligi de mac fazlasiyla olsa da, ele almis olan ASY tribunleri, gercekten de, onlerinde mac dururken, FB ve/veya AY aleyhinde tezahurata baslamadilarsa, cok buyuk gelisme var demektir, ve takdir etmis olalim bu gelismeyi ki, devami gelsin!!Tolga Girici wrote:Ama ne olursa olsun bu gun taraftar iyiydi. Zor anlarda tezahuratla takimi iyi ittiler. Ilk yarinin sonundaki necati'nin golu biraz da taraftar baskisiyla oldu. Ustelik kufur de olmadi. Sahada Cem Papila olmasina ragmen hakem'e de kufur olmadi gordugum kadariyla. Sene sonuna kadar boyle gitse ne guzel olur.
Bu arada, daha onceki bir yazimda alinti yaptigim, resmi site haberi de, gerceklesmis, milliyet'te yazana gore:
EDIT:
Hasan Şaş'a yanlış yok!
Galatasaraylı taraftarlar, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarla geçen haftaki Vestel Manisaspor maçında numaralı tribündeki bir grubun küfür ettiği Hasan Şaş'ın gönlünü aldı. Ultraslan Taraftar Grubu; numaralı, kapalı ve açık tribüne asılan pankartlarla küfüre tepki gösterdiler.
Pankartlarda, "Küfürbaz değiliz, Galatasaraylıyız. Başarıyı iki şey bitirir; küfür ve ihanet. Sanma kendini paşa, yanlış yaptırmayız Hasan Şaş'a" ifadeleri yer aldı. Sarı - kırmızılılar, karşılaşma öncesi tribüne çağırdıkları Hasan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, "Hasan sen bizim her şeyimizsin" şeklinde uzun süre tempo tuttu. Bu arada Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen, Vestel Manisa maçında Hasan'a küfür ettikleri belirlenen 4 taraftarın stada alınmadıklarını söyledi. Gökşen, bu kişilerin isimlerini emniyete bildirdiklerini vurguladı.
- Burda degildim, tabelayi (konu basligini) Gorgen degistiriyormus herhalde sagolsun.Cengiz Akgun wrote:Ozgur'un burada oldugunu saniyorum. Cunku tabela cok cabuk degi$Iyor. Ona kac kere soylemi$tim forumda database gariplikler yapiyor diye. nasil yani dediginde de pek bir ornek gosterememi$tim. $imdi elinde var ornek. Orhan Ayhan hakkinda Sabri Sarioglu'nun soyadi hakkindaki muhabette Hasan Utku'nun cevabi benimkinden once cikmi$. Zaman damgasi ayni. En azindan bana verdigi "view" boyle. Ben Hasan Utku Leyla hanima haber verir herhalde diyorum hani. Ama benim mesajimdan once Hasan'in bana verdigi cevap var. Buna nasil oluyor acaba? Hasan ile aramizda "telepati" baglantisi oldugunu saniyorsaniz yaniliyorsunuz.
- Benzer bir durum daha once de olmustu bir ara. Bazi forum yazarlarinin, her nasilsa, yazilarinda, senin bu "zaman damgasi" diye cevirdigin timestamp bilgisi, her nasilsa, 2 saat kaymis sekilde gorunuyordu.
Sonucta hepimiz ayni web server'a baglandigimiz icin, bu sorun nasil oluyor pek bir tahminim yok isin dogrusu... O zaman, saat dilimleri arasi bir farklilik oluyor gibiydi, bazilarinin yazdigi yazilar, yazdiklarindan, ya tam 2 saat sonra ya da once yazilmis gibi gorunuyordu. Hasan Hocam ile senin aranda olan durumda, gorunuse gore, dakikalar oynamis gibi, bu daha da garip yani!?!
"Session" tablosu var bir de veri tabani uzerinde, onda bir gariplikler mi oluyor ki acaba diye, bilmiyorum, en klasik cozum yontemi olarak, bir logoff olup, tekrar girmek durumu duzeltirmiydi acaba... Sorun devam edecek olursa, phpbb forumlarindan filan bir bakabiliriz... Ama bizim webserver'in bir alengirli durumu ise, ne yapabiliriz pek fikrim yok...