Benim icin hic onemi yok hakikaten Orkun'un dini mini imani itikadi gibi olaylarinin. Ister ate$e isterse $eytana tapsin. Adam basbayagi sonradan Hiristiyanligi da secebilir. Belki Turkiyede olan cok az dagu$tan Hiristiyandir. Ben gecmi$ini bilmiyorum acikcasi bilmekte istemiyorum. Oyle bir $ey varsa Kiliseye gider duasini eder. Yeri orasidir. Kimseye de bok yemesi du$mez.Ozgur Huseyinoglu wrote: ..
Neyse, forumun zevki olmazdi, herkes herseyde anlassaydi... Anlasamamakta anlasalim deyip, saha ustundeki "futbolsal" performansini, ve takim arkadaslarini etkileyisini sezon boyu inceleyip, daha sonra tekrar masaya yatiririz olmazsa... Benden nokta.
Nasil Latin yalaklara da icerledigimi de soyledim. Boyle itikadlarini sahaya getirip seyircinin gozune sokanlarin amaci nedir? Onlardan ba$ka bu halti sahada ve seyirci onunde yapan yok. Ben $ahsen rahatsiz oluyorum. Bu konuda yanliz da degilim. Benim gibi bundan rahatsiz olanlar da az degil. Mondragon da yapardi bunu. Ama Mondragonun bunun yaninda yaptigi bir suru sacmaliklar oldugu icin bu cok kucuk kalirdi, yani sira gelmezdi ele$tirmeye devenin boynu hesabi. Nasil muskaya bozuk caliniyorsa bu turlu inanc minac adi altindaki hareketlere de tepki gosterilmeli ve vaz gecirilmeliler. Hakikaten eski koye yeni adet bu. Bundan once hicbir Turk futbolcusunda gozlenmeyen bir hareket oldugu ortada.
Orkun yenilik pe$inde ne yapacagiz demeyin. FB'li Volkan bir kurtari$inin sonunda kale direginde maymun gibi sallandi idi. Bu da garip kar$ilandi ve tepki aldi normal olarak. Bir daha yapmadi saniyorum. Orkun'un boyle sacmaliklardan bir an once vaz gecmesi lazim. Dua edecekse sahaya cikmadan soyunma odasinda etsin. Elini kalbi ustune koysun ba4 paramagini parmagini opsun. Ugurunu tazelemek icin gozden irak ne isterse yapsin. Sahaya da adam gibi cikip oynasin. Ba$ka bir beklentimiz yok.