18. Hafta: C.Rize-Galatasaray 2-5 (Nonda(3), Servet, Arda)
Moderator: Staff
-
-
Altan, frikikten dogrudan sag doksana asti. Orkun uzandi ama top pis yere gitti. Guzel goldu.
Bu pozisyondan once Fahri'nin ceza sahasi icinden bir sutunu Orkun, Hakan Sukur'un de ucarak ceza sahasi icinden kafasini direk dibinden Gonzales cikardi.
Genel olarak karsilikli pozisyonlar olan bir mac. Riza son 10 dakikadir top hakimiyetini ele gecirdi. Nedense Baris Ozbek bugun ortalarda gorunmuyor, kanimca Hakan Balta da sola cok besleme yapmiyor. Bu macta daha gol olur gibi bir goruntu var. Bugunun en yi yonu, uzun zaman sonra ilk kez Volkanla sagdan kullandigimiz 6 kornerle Barisla soldan kullandigimiz 1 kornerimiz etkili oldu.
Bu arada 36'da Arda Nonda'yi 1-1'e soktu, Nonda karsi karsiya asildi, Gonzales kornere atti. Baskiyi arttiriyoruz. Hadi.
Bu pozisyondan once Fahri'nin ceza sahasi icinden bir sutunu Orkun, Hakan Sukur'un de ucarak ceza sahasi icinden kafasini direk dibinden Gonzales cikardi.
Genel olarak karsilikli pozisyonlar olan bir mac. Riza son 10 dakikadir top hakimiyetini ele gecirdi. Nedense Baris Ozbek bugun ortalarda gorunmuyor, kanimca Hakan Balta da sola cok besleme yapmiyor. Bu macta daha gol olur gibi bir goruntu var. Bugunun en yi yonu, uzun zaman sonra ilk kez Volkanla sagdan kullandigimiz 6 kornerle Barisla soldan kullandigimiz 1 kornerimiz etkili oldu.
Bu arada 36'da Arda Nonda'yi 1-1'e soktu, Nonda karsi karsiya asildi, Gonzales kornere atti. Baskiyi arttiriyoruz. Hadi.
-
-
- Staff Member
-
-
- Staff Member
-
-
Reddine.Ali Gursel wrote:GS icin ikinci yarida toplam 10 gol barajini asmak gibi bir mucadele on plana cikacaktir. Rize maci bunun icin iyi bir firsat, cok iyi oynarsak, sansimiz da yerinde olursa belki bir gol atmamiz soz konusu olabilir.
GS'dan Rize macinda gol mucizesi bekliyorum!
Davanin kaldigi yerden devamina...
Katiliyorum.Mehmet Gorgen wrote:Bugün takımın 1. yarı oynadığı mücadeleci ve ayağa futbolu çok beğendim. Keşke her zaman böyle oynasalar.
Simdi oturdum ekranin basina. iki gol kacirdim. Iki tane seyrettim. Maci koparttik. Nonda'nin golu yakisikli.
Last edited by Ozan Kaya on Sat Jan 12, 2008 9:05 pm, edited 1 time in total.
-
-
Bu, genel taraftar terbiyesizligi ve futbol kulturunden mahrumiyet. Son 5 macinda 3 galibiyet 2 beraberlik almis bu takim, ozu itibariyle de bu macta kotu oynamiyor. Galatasaray evine yilda bir kere geliyor, zaten 2-3 yilin birinde 2.ligdesin. Tadini cikar, seyret, yenilgine uzul, git sonra elestirini yap. Sonra da seyirci vefakarligindan bahsederler. Iste, ilk zayif aninda gemiyi kim terkediyor.Görkem KIRGIZ wrote:Rize'liler tribünleri terkediyormuş. Gitmeyin beyler seyircisiz de 4 atmıştık
-
-