Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Ozan Ersoy wrote:Zico'nun FB'sini izliyor gibiyim. Takim agir oynuyor. Topa sahip olmak ilk amac. Oyunu ileriye yikma, tempoyu arttirma cabalari yok. Savunma cok ender orta sahanin ilersine cikiyor. Nasilsa kazaniriz havasi var. Ayni Zico'nun Fener'i gibi ne zaman isabetli orta yapsak, karsi kaleye sut ceksek, sifira inmeye kalksak gol pozisyonu bulduk.
Takim yine Zico'nun Feneri gibi 3 gun sonra vites degistirip CL'de bambaska futbol oynayacak Steaua'yi harcayacak, oradan turu kotaracaksa sorun yok.
Ama boyle uyusuk futbol surdurulecekse, olmaz. Bakalim ikinci yarida bir 20 dakika inanilmaz baski uygulayip karsi sahadan cikmayip goller bulacak bir GS bekliyorum.
Denizli cok zayif bir takim. Hava sicak...
Ozan Ersoy
FB benzerligini ben de dusundum. Hazirlik maclari olmasa ben de sicak havaya kabahat bulacagim ama takim surekli surunuyor gibi.
Dedim ya tanrilar essegi bile hoca yaparim diyor. Sabri sakatlanmasa Baris'in falan girecegi yok, girip gol de atti.