TSL 1. Hafta GS- Denizli 4-1 (Kewell, Hakan,Baris,Lincoln)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Ali Gursel wrote:Saka yapmiyorum, Topal cikip YAser giriyor, tribunler islikladi kisa sure Topal'in cikisini.

Denizli takimin ahengini bozuyor sut atip gol atmak istiyor, cok calisiyor diye almis olabilir dedi.
Topal'in cikisindan sonra Meira stoper-on libero arasi hybrid bir pozisyon aliyor...

Lincoln un biraz insiyatif alip mudafanin ustune gitmesi lazim... penalti yaptirabilir...

Ahhh Servet atiyordu az daha :D
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Oyuna ara verildi :D

Tamda bastırıyorduk beee...

Lincoln bugün iyi oynuyor hakkını yemeyelim :)
Last edited by Ismail Gezer on Sat Aug 23, 2008 8:38 pm, edited 1 time in total.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

GS'in oynadigi futbol degil. Ilk defa GS'in bir hocasi hakkinda bu kadar derin endise duyuyorum sezonun ilk macindan.

Bu adamlari forma verip hocasiz sahaya yollasan bundan daha bozuk, dezorganize gozukebilir miydi takim?
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Nonda golu at be kocum...

Meira az daha golu yedirecekti bu sefer... :roll:
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

BALTA KOYDU YİNE.....
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Soluna kurban Balta'm benim! :)
Özgür
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

BALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Sinan Lacin ne diyordu... Balta koydu havalara uctuk :lol:
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Simdi ASY'de izdirap dakikalari, 10 kisilik kotu Denizli'ye karsi nasil bunaliriz?
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Adamların nefesi yetmiyor Allahtan yoksa pek sağlam oynamıyoruz, inşallah skoru korumayı başarırız!
Eray Tunç

Post by Eray Tunç »

Ali Gursel wrote:Simdi ASY'de izdirap dakikalari, 10 kisilik kotu Denizli'ye karsi nasil bunaliriz?
Ismail Gezer wrote:Adamların nefesi yetmiyor Allahtan yoksa pek sağlam oynamıyoruz, inşallah skoru korumayı başarırız!
Off Steau maçında ne yapacağız :(
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Kaleye cektigimiz sut sayisinin haddi hesabi yok - ama 10 kisilik Denizli'ye karsi bu normal.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ozan Ersoy wrote:Zico'nun FB'sini izliyor gibiyim. Takim agir oynuyor. Topa sahip olmak ilk amac. Oyunu ileriye yikma, tempoyu arttirma cabalari yok. Savunma cok ender orta sahanin ilersine cikiyor. Nasilsa kazaniriz havasi var. Ayni Zico'nun Fener'i gibi ne zaman isabetli orta yapsak, karsi kaleye sut ceksek, sifira inmeye kalksak gol pozisyonu bulduk.

Takim yine Zico'nun Feneri gibi 3 gun sonra vites degistirip CL'de bambaska futbol oynayacak Steaua'yi harcayacak, oradan turu kotaracaksa sorun yok.

Ama boyle uyusuk futbol surdurulecekse, olmaz. Bakalim ikinci yarida bir 20 dakika inanilmaz baski uygulayip karsi sahadan cikmayip goller bulacak bir GS bekliyorum.

Denizli cok zayif bir takim. Hava sicak...

Ozan Ersoy
FB benzerligini ben de dusundum. Hazirlik maclari olmasa ben de sicak havaya kabahat bulacagim ama takim surekli surunuyor gibi.

Dedim ya tanrilar essegi bile hoca yaparim diyor. Sabri sakatlanmasa Baris'in falan girecegi yok, girip gol de atti.

Ali
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL

BARIŞ ATTIIII

Skor tahminim tuttu, fazlasına gerek yok :D
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

GOOOOOOOOOOLLLL Baris Ozbek kafayla atti...
Post Reply