GSTV tekrar eski yerinde Türksat 11804,vertical, 24444
Moderator: Staff
-
GSTV tekrar eski yerinde Türksat 11804,vertical, 24444
Uydu alcisi olup yayinin tekrar basladigini bilmeyenler olabilir.
Iyi seyirler.
Iyi seyirler.
Last edited by Serif Halimler on Thu Nov 27, 2008 5:05 pm, edited 1 time in total.
-
- Moderator
Sen butun konulara bir goz atmiyorsun galiba. Yayinin basladigini gecen hafta soylendi. Ben hatta ne seyrediyorsunuz bu kanalda diye sordum. Cevapta aldim. Sen neyi seyrediyorsun diye sorayim. Antremanlar PAF maclar ve kizlarin basket macini mi?
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz gecen hafta islerim cok yogun ve karmasik oldugu icin haberi kacirmisim.
Ben GSTV de özellikle secerek bir yayin izlemiyorum, fakat tesadüfen denk gelirsem severerek izledigim bir iki yayin var :
1. Sultani'den Zirveye :
Daha önce GS lisesinde okuyup birseyler basarmis insanlar tanitiliyor, bilgilendirici yayinlar oluyor.
2. Tarih ile ilgili bir yayin var adi "Gay - Sin" yanilmiyorsam.
Daha önce bilmedigim bircok tarihi olayi ögrendigim gibi mantikli yorumlar izledim.
3. Zamanim uyarsa PAF Takiminin maclarini izlerim
Ben GSTV de özellikle secerek bir yayin izlemiyorum, fakat tesadüfen denk gelirsem severerek izledigim bir iki yayin var :
1. Sultani'den Zirveye :
Daha önce GS lisesinde okuyup birseyler basarmis insanlar tanitiliyor, bilgilendirici yayinlar oluyor.
2. Tarih ile ilgili bir yayin var adi "Gay - Sin" yanilmiyorsam.
Daha önce bilmedigim bircok tarihi olayi ögrendigim gibi mantikli yorumlar izledim.
3. Zamanim uyarsa PAF Takiminin maclarini izlerim
-
- Moderator
Ben yanlis anlamisim o zaman bu TV GS spor klubunu degil genel anlamda GS camiasiin bir TV'si demek. Cunku ben de denk geldigimde bilmem kim efendi nasil bir insandi filan gibi alakasiz bir program vardi. Sultani'den Zirveya bu olsa gerekti. Ben spor TV'si bekliyordum acikcasi.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Onu bunu bosverin bu aksam CL deki FB-PORTO macini FBTV canli veriyor.
Sultaniden zirveye gercekten ilginc program ama adamlar CL maclarini yayinliyor,
Gerisi hede hede...
http://liveonsat.com/today.php
Sultaniden zirveye gercekten ilginc program ama adamlar CL maclarini yayinliyor,
Gerisi hede hede...
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
FBTV'nin yayin haklari hangi kurulusta ve bu CL macinin parasini kim oduyor biliyor musun?Mehmet Gurdal Cetin wrote:Onu bunu bosverin bu aksam CL deki FB-PORTO macini FBTV canli veriyor.
Gerisi hede hede...
Adamlar dedigin kim?
Ozan Ersoy
-
-
FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
Ben kendi TV'da seyretmek isterdim
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Sen benim vermeye calistigim mesaji almamissin hede hede kismina takilmissin , Mehmet Marsan'a cevap yazdim.Ozan Ersoy wrote:FBTV'nin yayin haklari hangi kurulusta ve bu CL macinin parasini kim oduyor biliyor musun?Mehmet Gurdal Cetin wrote:Onu bunu bosverin bu aksam CL deki FB-PORTO macini FBTV canli veriyor.
Gerisi hede hede...
Adamlar dedigin kim?
Ozan Ersoy
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Benim soruma yanit vermemissin. FB'lilerin kendi TV'sinden izlemek istemesi dogal cunku starin sunucusu yerine kendi fanatik sunuculari olacak, hakemin her verdigi aleyhte karara kizacak, yorumcular Selcuk Yula gibi adamlar olacak vs.Mehmet Gurdal Cetin wrote:FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
Benim bildigim FBTV'nin yayin haklari Digiturk'te. Digiturk FB'ye para verip isim hakkini satin aldi, icerik ve nitelik Digiturk'e ait. CL'nin yayin haklari ise Turkiye'de Star'da. Star'a para odemeden kimse hic bir maci yayinlayamaz. Digiturk de gidip Star'a para odeyerek almistir yayin haklarini. Bu tamamen bir is, parasal bir karardir. Star'a atiyorum 200 bin euro ver, devre arasi mac sonrasi 500 bin euro reklam geliri yap. Kuluple en ufak alakasi yok.
GSTV'de icerik elestirilecekse GS kulubu degil bu kanali daha izlenebilir hale getirmeyen Dogan medya elestirilmelidir. Ya da neden Dogan holding'e satildigi tartisilmalidir.
Ozan Ersoy
-
Tarfadar olarak kendi TV'emde setretmek isterim ama ustune katilan deger nedir? Ayni goruntu ayni yorumcularla ise klup icin tarafdara hava atmakdan baska kazanilan bir sey yok. Kendi yorumcularini kullanirlarsa belki bir deger kazanilabilir. Her sartda Star'la izleyiciyi paylasiyorsun.Mehmet Gurdal Cetin wrote:FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
-
Iste tartismamiz gereken noktalar bunlar, biz bunu bu forumda dile getiriyoruz da bi tane klup yoneticisi yada tarafsiz medya mensubu (varsa eger) bunu tartismiyor.Ozan Ersoy wrote:Benim soruma yanit vermemissin. FB'lilerin kendi TV'sinden izlemek istemesi dogal cunku starin sunucusu yerine kendi fanatik sunuculari olacak, hakemin her verdigi aleyhte karara kizacak, yorumcular Selcuk Yula gibi adamlar olacak vs.Mehmet Gurdal Cetin wrote:FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
Benim bildigim FBTV'nin yayin haklari Digiturk'te. Digiturk FB'ye para verip isim hakkini satin aldi, icerik ve nitelik Digiturk'e ait. CL'nin yayin haklari ise Turkiye'de Star'da. Star'a para odemeden kimse hic bir maci yayinlayamaz. Digiturk de gidip Star'a para odeyerek almistir yayin haklarini. Bu tamamen bir is, parasal bir karardir. Star'a atiyorum 200 bin euro ver, devre arasi mac sonrasi 500 bin euro reklam geliri yap. Kuluple en ufak alakasi yok.
GSTV'de icerik elestirilecekse GS kulubu degil bu kanali daha izlenebilir hale getirmeyen Dogan medya elestirilmelidir. Ya da neden Dogan holding'e satildigi tartisilmalidir.
Ozan Ersoy
Hatun eline mikrofonu aliyor durmadan magazin yapiyor.Iki futbolcun herhafta futbol okulu gibi bir programda miniklere dersler versin.Ingiltere'de SKY sports'ta maclari dahi iki takim taraftarina anlattiran kanal secenegi vardi.Kulaga saka gibi geliyor ama ratinglere bakinca anliyordun.
FB seyircisi kanalina cok bagli, bir cok FB li arkadasimin evinde premier televizyon kanali olarak acik tutuluyor.Millet haber, borsa hava durumunu bile oradan takip ediyor. Program kalitesi bile cok daha farkli ve renkli.
Adamin biri eline mikrofonu kamerayi almis Amerika'dan cekim yayip yolluyor.Maddi acidan getirisini dusunmedim bile (sende soylemissin para direk STAR'a yada DIGITURK'e) FB seyircisini kanalina cakili tutuyor.
Kurumsal bilinc hesabi
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
FB TV canli mac yayini sirasinda yayin sifrelenecek saniyorum.
Digitürk ve/veya D-Smart üyeleri maci FB TV den izleyebilecek.
Digitürk ve/veya D-Smart üyesi olmayanlar Star'dan izleyebilecek.
Yoksa Türksat'taki Star TV Türkiye yayini da mi mac aninda sifreleniyor ?
Digitürk ve/veya D-Smart üyeleri maci FB TV den izleyebilecek.
Digitürk ve/veya D-Smart üyesi olmayanlar Star'dan izleyebilecek.
Yoksa Türksat'taki Star TV Türkiye yayini da mi mac aninda sifreleniyor ?
Last edited by Serif Halimler on Tue Nov 25, 2008 6:22 pm, edited 1 time in total.
-
Yorumcularin FB TV'ye ait olacagini yani farkli kisilerin olacagini dusunmustum.Eger goruntu ve yorumlar ayni ise cok ta fark yok dedigin gibi.Mehmet Marsan wrote:Tarfadar olarak kendi TV'emde setretmek isterim ama ustune katilan deger nedir? Ayni goruntu ayni yorumcularla ise klup icin tarafdara hava atmakdan baska kazanilan bir sey yok. Kendi yorumcularini kullanirlarsa belki bir deger kazanilabilir. Her sartda Star'la izleyiciyi paylasiyorsun.Mehmet Gurdal Cetin wrote:FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
Ama yorumcu farkliligi ve mac sonrasi roportajlarda eminim katma deger saglayacaktir.
Ben isterdim.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-