GSTV tekrar eski yerinde Türksat 11804,vertical, 24444

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Serif Halimler

GSTV tekrar eski yerinde Türksat 11804,vertical, 24444

Post by Serif Halimler »

Uydu alcisi olup yayinin tekrar basladigini bilmeyenler olabilir.
Iyi seyirler.
Last edited by Serif Halimler on Thu Nov 27, 2008 5:05 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Sen butun konulara bir goz atmiyorsun galiba. Yayinin basladigini gecen hafta soylendi. Ben hatta ne seyrediyorsunuz bu kanalda diye sordum. Cevapta aldim. Sen neyi seyrediyorsun diye sorayim. Antremanlar PAF maclar ve kizlarin basket macini mi?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Cengiz gecen hafta islerim cok yogun ve karmasik oldugu icin haberi kacirmisim.
Ben GSTV de özellikle secerek bir yayin izlemiyorum, fakat tesadüfen denk gelirsem severerek izledigim bir iki yayin var :

1. Sultani'den Zirveye :
Daha önce GS lisesinde okuyup birseyler basarmis insanlar tanitiliyor, bilgilendirici yayinlar oluyor.

2. Tarih ile ilgili bir yayin var adi "Gay - Sin" yanilmiyorsam.
Daha önce bilmedigim bircok tarihi olayi ögrendigim gibi mantikli yorumlar izledim.

3. Zamanim uyarsa PAF Takiminin maclarini izlerim
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ben yanlis anlamisim o zaman bu TV GS spor klubunu degil genel anlamda GS camiasiin bir TV'si demek. Cunku ben de denk geldigimde bilmem kim efendi nasil bir insandi filan gibi alakasiz bir program vardi. Sultani'den Zirveya bu olsa gerekti. Ben spor TV'si bekliyordum acikcasi.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Onu bunu bosverin bu aksam CL deki FB-PORTO macini FBTV canli veriyor.

Sultaniden zirveye gercekten ilginc program ama adamlar CL maclarini yayinliyor,
Gerisi hede hede...

http://liveonsat.com/today.php
TRUST GALATASARAY
MGC
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:Onu bunu bosverin bu aksam CL deki FB-PORTO macini FBTV canli veriyor.

Sultaniden zirveye gercekten ilginc program ama adamlar CL maclarini yayinliyor,
Gerisi hede hede...

FBTV'nin yayin haklari hangi kurulusta ve bu CL macinin parasini kim oduyor biliyor musun?

Adamlar dedigin kim?

Ozan Ersoy
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
Mehmet Gurdal Cetin

Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?

Ben kendi TV'da seyretmek isterdim
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gurdal Cetin

Ozan Ersoy wrote:
Mehmet Gurdal Cetin wrote:Onu bunu bosverin bu aksam CL deki FB-PORTO macini FBTV canli veriyor.

Gerisi hede hede...

FBTV'nin yayin haklari hangi kurulusta ve bu CL macinin parasini kim oduyor biliyor musun?

Adamlar dedigin kim?

Ozan Ersoy
Sen benim vermeye calistigim mesaji almamissin hede hede kismina takilmissin :D , Mehmet Marsan'a cevap yazdim.
TRUST GALATASARAY
MGC
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:
Mehmet Marsan wrote:Bildigim kadariyla Turkiye'de CL maclarini Star veriyor yani antenle bile seyredilebilir. FBTV kabloda olmasi dolayisi ile maci canli vermesi ne katgi yaptigini anlamadim.
FB TV uyduda da var.Mehmet'cim macini kendi TV'endemi seyretmek isterdin yoksa STAR'da mi ?

Benim soruma yanit vermemissin. FB'lilerin kendi TV'sinden izlemek istemesi dogal cunku starin sunucusu yerine kendi fanatik sunuculari olacak, hakemin her verdigi aleyhte karara kizacak, yorumcular Selcuk Yula gibi adamlar olacak vs.

Benim bildigim FBTV'nin yayin haklari Digiturk'te. Digiturk FB'ye para verip isim hakkini satin aldi, icerik ve nitelik Digiturk'e ait. CL'nin yayin haklari ise Turkiye'de Star'da. Star'a para odemeden kimse hic bir maci yayinlayamaz. Digiturk de gidip Star'a para odeyerek almistir yayin haklarini. Bu tamamen bir is, parasal bir karardir. Star'a atiyorum 200 bin euro ver, devre arasi mac sonrasi 500 bin euro reklam geliri yap. Kuluple en ufak alakasi yok.

GSTV'de icerik elestirilecekse GS kulubu degil bu kanali daha izlenebilir hale getirmeyen Dogan medya elestirilmelidir. Ya da neden Dogan holding'e satildigi tartisilmalidir.

Ozan Ersoy
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Tarfadar olarak kendi TV'emde setretmek isterim ama ustune katilan deger nedir? Ayni goruntu ayni yorumcularla ise klup icin tarafdara hava atmakdan baska kazanilan bir sey yok. Kendi yorumcularini kullanirlarsa belki bir deger kazanilabilir. Her sartda Star'la izleyiciyi paylasiyorsun.
Mehmet Gurdal Cetin

Ozan Ersoy wrote:

Benim soruma yanit vermemissin. FB'lilerin kendi TV'sinden izlemek istemesi dogal cunku starin sunucusu yerine kendi fanatik sunuculari olacak, hakemin her verdigi aleyhte karara kizacak, yorumcular Selcuk Yula gibi adamlar olacak vs.

Benim bildigim FBTV'nin yayin haklari Digiturk'te. Digiturk FB'ye para verip isim hakkini satin aldi, icerik ve nitelik Digiturk'e ait. CL'nin yayin haklari ise Turkiye'de Star'da. Star'a para odemeden kimse hic bir maci yayinlayamaz. Digiturk de gidip Star'a para odeyerek almistir yayin haklarini. Bu tamamen bir is, parasal bir karardir. Star'a atiyorum 200 bin euro ver, devre arasi mac sonrasi 500 bin euro reklam geliri yap. Kuluple en ufak alakasi yok.

GSTV'de icerik elestirilecekse GS kulubu degil bu kanali daha izlenebilir hale getirmeyen Dogan medya elestirilmelidir. Ya da neden Dogan holding'e satildigi tartisilmalidir.
Ozan Ersoy
Iste tartismamiz gereken noktalar bunlar, biz bunu bu forumda dile getiriyoruz da bi tane klup yoneticisi yada tarafsiz medya mensubu (varsa eger) bunu tartismiyor.

Hatun eline mikrofonu aliyor durmadan magazin yapiyor.Iki futbolcun herhafta futbol okulu gibi bir programda miniklere dersler versin.Ingiltere'de SKY sports'ta maclari dahi iki takim taraftarina anlattiran kanal secenegi vardi.Kulaga saka gibi geliyor ama ratinglere bakinca anliyordun.

FB seyircisi kanalina cok bagli, bir cok FB li arkadasimin evinde premier televizyon kanali olarak acik tutuluyor.Millet haber, borsa hava durumunu bile oradan takip ediyor. Program kalitesi bile cok daha farkli ve renkli.

Adamin biri eline mikrofonu kamerayi almis Amerika'dan cekim yayip yolluyor.Maddi acidan getirisini dusunmedim bile (sende soylemissin para direk STAR'a yada DIGITURK'e) FB seyircisini kanalina cakili tutuyor.

Kurumsal bilinc hesabi :wink:
TRUST GALATASARAY
MGC
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

FB TV canli mac yayini sirasinda yayin sifrelenecek saniyorum.
Digitürk ve/veya D-Smart üyeleri maci FB TV den izleyebilecek.
Digitürk ve/veya D-Smart üyesi olmayanlar Star'dan izleyebilecek.
Yoksa Türksat'taki Star TV Türkiye yayini da mi mac aninda sifreleniyor ?
Last edited by Serif Halimler on Tue Nov 25, 2008 6:22 pm, edited 1 time in total.
Mehmet Gurdal Cetin

Mehmet Marsan wrote:

Tarfadar olarak kendi TV'emde setretmek isterim ama ustune katilan deger nedir? Ayni goruntu ayni yorumcularla ise klup icin tarafdara hava atmakdan baska kazanilan bir sey yok. Kendi yorumcularini kullanirlarsa belki bir deger kazanilabilir. Her sartda Star'la izleyiciyi paylasiyorsun.
Yorumcularin FB TV'ye ait olacagini yani farkli kisilerin olacagini dusunmustum.Eger goruntu ve yorumlar ayni ise cok ta fark yok dedigin gibi.

Ama yorumcu farkliligi ve mac sonrasi roportajlarda eminim katma deger saglayacaktir.

Ben isterdim.
TRUST GALATASARAY
MGC
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Yorumcu farki olsa da olmasa da sifreli de olsa sifresizde ortada bir fark var.
O CL macini kendi TV'sinden canli yayinlayabiliyor, sen hicbir macini PAF haric tabi.
Post Reply