Mehmet Gurdal Cetin wrote:Acikcasi ben bu aksamki mactan pek umitli degilim.Beraberlik cok iyi sonuc gibi gozukuyor.Diger takimlarinda berabere kalmalarini umit ediyorum.
Hatta biraz daha ileri goturup bu aksam gol yememe olasiligimizin sifirin altinda oldugunu dusunuyorum.
Forvetlerimiz yakaladiklari firsatlari degerlendirebilirse cok gollu bir mac olabilir.
Iddia oynayanlar icin onlarin tabiri ile ust olacak bir mac..
Sevgili Mehmet, bu aksam biz gol yeriz demek herhangi bir seyi ileri goturmek degil de bariz olani belirtmek bence. Olympiakos ve Benfica mucizeleri haric gol yemedigimiz mac var mi (bir de Ankara maci)? Uc haftadir gol atamayan Hacettepe bize atti. GS normal duzeninde oynadiginda bizim forumdan cikacak yas ortalamasi 35, yarisi hayatinda topa vurmamis bir takim da muhtemelen GS bir ya da bir kac gol atar. GS defans oyuncularinin neredeyse her mac geriye pas verirken topu rakibe verip rakibi kaleci ile karsi karsiya biraktiklari bir takim.
UEFA'da goruntu bundan farkli diyorduk ama sagolsun bizimkiler Kharkiv macinda onu da duzelttiler.
GS'in bu aksam Topal ve Baris ile oynayip Arda'yi da dinlendirmesi lazim. Yani Kewell ve Arda ayni anda sahada olmayacak, sag kanadimizda da Sabri-Aydin, Sabri-Kewell falan gibi hilkat garibesi ikililer olmayacak. Boyle sacmaliklara TUrkiye'de bilet kesmiyorlar, ama ozellikle Sabri ve Aydin sag kanatta "defans" yaptiklarinda midesi bulanip kusacak gibi oluyor insan.
Baris en iyi alternatif, sagi kapatsin, Meira Topal cift on libero oynasin, Emre Servet defans oynasinlar. Balta'nin durumunu bilmiyorum ama Volkan da Hacettepe macinda el bombasi degil hidrojen bombasi gibiydi, de Sanctis'e karsi karsiya antremani yaptiranlardan.
Bu aksam umidim ozellikle Lincoln'un seyirci ve Almanya'da uluslararasi sahnede olma sonucu ustun bir performans gosterme olasiligi. GS ne kadar kotu olursa olsun Lincoln'un parladigi anlarda mac kaderi degistirebiliyor, ben bunu umuyorum.
Bu aksam icin bir diger avantajimiz ise Umit Karan'in sezonu kapatmis olmasi. Maci kaybedebiliriz, kizip uzulebiliriz, 5-6 hatta 8 yiyebiliriz, ama bu aksam kanser riskim artmayacak, hic olmazsa sahada neden oldugunu anladigim 11 oyuncu izleyecegim, iyi de kotu de oynasalar.
Ali