UEFA kupasi, hazirlik maclari ve TV yayinlari

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Murat Fahrioglu

UEFA kupasi, hazirlik maclari ve TV yayinlari

Post by Murat Fahrioglu »

UEFA kupasina saniyorum 2. on eleme turundan katiliyoruz, bunun tarihini bilen arkadas var mi? Kuralar falan ne zaman cekilecek. Turkiye'den katilacak ikinci takim hangisi? Aklimda Erciyes diye kalmisti ama nasil olacak diye dusunuyorum.

Bir de bu seneki mac haklarimiz degisik bir kanala satilmis bu yil, hazirlik maclarimiz dahil bu kanalda verilecek (D-kart veya D-smart gibi bir adi var). Uefa maclarimiz da mi bu kanalda acaba? Bu durum DFH'yi nasil etkiler bilen arkadas varsa lutfen yazsin.

Tesekkurler.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Evet maçlar d-smart kanallarının birinden yayınlanacak. Bazı kanalları şifreli bazı kanalları şifresiz. Şifresiz kanaldan yayınlayacaklarını sanmıyorum.

D-smart'a(doğan grubuna ait) ait olan d spor kanalından bu sene 2.lig a kategorisi maçları şifresiz yayınlandı.

Aşağıdaki linke bakarsanız uefa kupası 2. ön eleme turuna katılacak olan takımımızın kura çekimi 3 ağustos gözüküyor. 2. öneleme maçları 16-30 ağustos tarihlerinde oynanacakmış.

http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 51134.html
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Sagol Mehmet, Agustos sonlarina dogru Kibris'a kesin donus yapiyoruz. Kismetse ilk maci burda, ikinci maci orda izlemeye calisacagim. Belirli zamanlarda forumdan tanidigim bazi arkadaslari Istanbul'da ziyaret etmeyi de dusunuyorum, umarim seninle de tanisma firsatimiz olur. Hergun Forum'u takip etmeye devam edecegim.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Murat Fahrioglu wrote:Sagol Mehmet, Agustos sonlarina dogru Kibris'a kesin donus yapiyoruz. Kismetse ilk maci burda, ikinci maci orda izlemeye calisacagim. Belirli zamanlarda forumdan tanidigim bazi arkadaslari Istanbul'da ziyaret etmeyi de dusunuyorum, umarim seninle de tanisma firsatimiz olur. Hergun Forum'u takip etmeye devam edecegim.
Buyrun gelin beklerim, tanışmaktan bende çok memnun olurum.
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Insallah digital platfrom opsiyonu cikar bu maclar icin.
Mehmet Sönmez

Post by Mehmet Sönmez »

Maclari internetten izleme imkani varmi, acaba bu konuda kimlerin bilgisi var özellikle yurt disinda yasayanlar icin?
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Sitesine girdim kurumun ama oyle birsey goremedim.
Iyi olur olsa...
Post Reply