UEFA kupasina saniyorum 2. on eleme turundan katiliyoruz, bunun tarihini bilen arkadas var mi? Kuralar falan ne zaman cekilecek. Turkiye'den katilacak ikinci takim hangisi? Aklimda Erciyes diye kalmisti ama nasil olacak diye dusunuyorum.
Bir de bu seneki mac haklarimiz degisik bir kanala satilmis bu yil, hazirlik maclarimiz dahil bu kanalda verilecek (D-kart veya D-smart gibi bir adi var). Uefa maclarimiz da mi bu kanalda acaba? Bu durum DFH'yi nasil etkiler bilen arkadas varsa lutfen yazsin.
Tesekkurler.
UEFA kupasi, hazirlik maclari ve TV yayinlari
Moderator: Staff
-
-
- Staff Member
Evet maçlar d-smart kanallarının birinden yayınlanacak. Bazı kanalları şifreli bazı kanalları şifresiz. Şifresiz kanaldan yayınlayacaklarını sanmıyorum.
D-smart'a(doğan grubuna ait) ait olan d spor kanalından bu sene 2.lig a kategorisi maçları şifresiz yayınlandı.
Aşağıdaki linke bakarsanız uefa kupası 2. ön eleme turuna katılacak olan takımımızın kura çekimi 3 ağustos gözüküyor. 2. öneleme maçları 16-30 ağustos tarihlerinde oynanacakmış.
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 51134.html
D-smart'a(doğan grubuna ait) ait olan d spor kanalından bu sene 2.lig a kategorisi maçları şifresiz yayınlandı.
Aşağıdaki linke bakarsanız uefa kupası 2. ön eleme turuna katılacak olan takımımızın kura çekimi 3 ağustos gözüküyor. 2. öneleme maçları 16-30 ağustos tarihlerinde oynanacakmış.
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 51134.html
-
Sagol Mehmet, Agustos sonlarina dogru Kibris'a kesin donus yapiyoruz. Kismetse ilk maci burda, ikinci maci orda izlemeye calisacagim. Belirli zamanlarda forumdan tanidigim bazi arkadaslari Istanbul'da ziyaret etmeyi de dusunuyorum, umarim seninle de tanisma firsatimiz olur. Hergun Forum'u takip etmeye devam edecegim.
-
- Staff Member
Buyrun gelin beklerim, tanışmaktan bende çok memnun olurum.Murat Fahrioglu wrote:Sagol Mehmet, Agustos sonlarina dogru Kibris'a kesin donus yapiyoruz. Kismetse ilk maci burda, ikinci maci orda izlemeye calisacagim. Belirli zamanlarda forumdan tanidigim bazi arkadaslari Istanbul'da ziyaret etmeyi de dusunuyorum, umarim seninle de tanisma firsatimiz olur. Hergun Forum'u takip etmeye devam edecegim.
-