Ozancigim, benim derdim de kimseyi sakatlamamasi, hirs, bir anlik kizginlik yuzunden fauller yapmasi. Ayhan cikip birilerine bilet kesse inan en ufak problemim olmazdi, bu forumda neredeyse tek basima GSlilarin bunu yapmalari lazim yazdiktan sonra yillardir. Ama faulleri o tip degil, ikili mucadelede top kaybediyor, bir adamla mac boyu takisiyor, sonra tekme atiyor. Daha once yazdiklarimi hatirlarsan Bouzid, Barusso girip birileriyle takisip tekmelessin demedim, birileri Lincoln, Kewell, Arda, Baros, Topal'a falan futbol disi kasti faul yaparsa, Bouzid tipi adamlar girip rakibin en onemli/en umit veren oyuncusun bacagini kirip en kabadayisindan kirmizi kart gorsunler dedim. Bunu iki takima yaparsan ucuncu desturla yaklasir Lincoln'un yanina. Hala cok etkili olacagini dusunuyorum ama belki birseyler yapilmis, bir-iki haftadir gerek yok gibi duruyor, basinimiz da uzgun, Lincoln'u kistiralim, ona yapilan fauller cok sert degil falan derdindeler (kibarca daha sertini cagiriyorlar).Ozan Ersoy wrote:Eyvah sanki celiski mi sezdim Bizim takimda Bouzid, Barusso gibi adamlar olmali diyen ben miydim? Ulen ne hafiza gercekten. (Bu arada aslinda bellegime falan sasirmadiginizi, sizin dediklerinize bu kadar onem verdigime sasirdiginizi dusunuyorum artik... )Ali Gursel wrote: zaman zaman rakiplerine yaptigi kotu ve kasti fauller benim gozumde.
Ali
Ayhan'in yaptigi fauller beni en ufak sekilde rahatsiz etmiyor. Kimseyi sakatladigini gormedim. Mesela Hagi cok pis fauller yapardi. Arada Dunya Avrupa kupalarinda futbol hayatini bitirdigi futbolcu olmustur. Arada hakemin kesemedigi cezayi kesiyor. Bu yuzden de Ayhan'a Lincoln'a girdikleri gibi girecek delikanli futbolcu yok Turkiye'de. Oyundan kendini attirtmadikca benim icin sorun yok. Ayrica bu rezil Turkiye liginde Ayhan gibilerinin olmasi her zaman iyidir.
Ayhan en fazla ozelligi olan oyuncumuz. Best all around player. Bir dusunurseniz ne Lincoln-Arda-Kewell-Baros onun kadar iyi alan kapayip, savunma yapabilir, ne de Baris, Topal, Linderoth, Guven onun kadar hucuma yonelik oynayip, dogru pas atip, gol atip attirabilir. Onun kadar iki ayagini da kullanabilen bir Arda var belki. Senelerce kanat oynadi, cok iyi adam eksiltip orta da yapabilir. Sabri'nin ortalarinin rezaletini asla Ayhan'da gormezsiniz mesela. Sutlar az farkla disari cikar ama yine cektigi sut ve gol sayisina baktiginizda bir cok oyuncudan (Sabri-Topal-Baris) daha iyidir. Arda mesela Ayhan kadar iyi sut cekemez.
Kosullar dahilinde dedigim gibi cok iyi futbolcu. Cem Yilmaz'in parodisinde oldugu gibi (Basak dag ova dunya ahret baci dediniz dediniz hadi len dediler, e o zaman Karacaoglan der ki der pacayi siyirirsiniz) bana "hadi len" diyorsaniz, Lucescu, Gerets, Kalli, Skibbe'yi dinleyin derim.
Ozan Ersoy
Ayhan Hagi'nin yaptigini yapsa amenna. Hagi o acidan benim gozumde yardimci hakem mertebesindedir Ayhan oyle degil ama, hem yakalanir, hem de o sert faul bir amaca hizmet etmez. Hagi bir-iki kere onemli maclarda talihsiz yakalandi ama ben de cok mac dirsegiyle, elinin tersiyle bir rakibin agzindan kan getirdigini (hatta dis doktugunu) biliyorum, Ispanya'da da yapiyordu, Italya'da da yapti, bizde de yapti. Onun kadar cok tekme yiyen bir adam icin bana sorarsan az bile yapti.
Ama Ayhan iyidir, cok faydali, bu sene de bence ozellikle faydali oldu. Bunun da otesinde bunu veren bir oyuncuyu odullendirmek takim nezninde de faydali. Takimda yenilmeyi kabullenmeyen oyuncu olmasi iyidir, Ayhan da artik futbol hayatini GSli olarak bitirecek, yenilgiyi kabullenmeyecektir, herseyini verecektir, yedek de ilk 11 de olsa.
Ali