Ara transfer gundemi - 2008

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Ozan Ersoy wrote:
Ali Gursel wrote: zaman zaman rakiplerine yaptigi kotu ve kasti fauller benim gozumde.
Ali
Eyvah sanki celiski mi sezdim Bizim takimda Bouzid, Barusso gibi adamlar olmali diyen ben miydim? Ulen ne hafiza gercekten. (Bu arada aslinda bellegime falan sasirmadiginizi, sizin dediklerinize bu kadar onem verdigime sasirdiginizi dusunuyorum artik... :) )

Ayhan'in yaptigi fauller beni en ufak sekilde rahatsiz etmiyor. Kimseyi sakatladigini gormedim. Mesela Hagi cok pis fauller yapardi. Arada Dunya Avrupa kupalarinda futbol hayatini bitirdigi futbolcu olmustur. Arada hakemin kesemedigi cezayi kesiyor. Bu yuzden de Ayhan'a Lincoln'a girdikleri gibi girecek delikanli futbolcu yok Turkiye'de. Oyundan kendini attirtmadikca benim icin sorun yok. Ayrica bu rezil Turkiye liginde Ayhan gibilerinin olmasi her zaman iyidir.

Ayhan en fazla ozelligi olan oyuncumuz. Best all around player. Bir dusunurseniz ne Lincoln-Arda-Kewell-Baros onun kadar iyi alan kapayip, savunma yapabilir, ne de Baris, Topal, Linderoth, Guven onun kadar hucuma yonelik oynayip, dogru pas atip, gol atip attirabilir. Onun kadar iki ayagini da kullanabilen bir Arda var belki. Senelerce kanat oynadi, cok iyi adam eksiltip orta da yapabilir. Sabri'nin ortalarinin rezaletini asla Ayhan'da gormezsiniz mesela. Sutlar az farkla disari cikar ama yine cektigi sut ve gol sayisina baktiginizda bir cok oyuncudan (Sabri-Topal-Baris) daha iyidir. Arda mesela Ayhan kadar iyi sut cekemez.

Kosullar dahilinde dedigim gibi cok iyi futbolcu. Cem Yilmaz'in parodisinde oldugu gibi (Basak dag ova dunya ahret baci dediniz dediniz hadi len dediler, e o zaman Karacaoglan der ki der pacayi siyirirsiniz) bana "hadi len" diyorsaniz, Lucescu, Gerets, Kalli, Skibbe'yi dinleyin derim.

Ozan Ersoy
Ozancigim, benim derdim de kimseyi sakatlamamasi, hirs, bir anlik kizginlik yuzunden fauller yapmasi. Ayhan cikip birilerine bilet kesse inan en ufak problemim olmazdi, bu forumda neredeyse tek basima GSlilarin bunu yapmalari lazim yazdiktan sonra yillardir. Ama faulleri o tip degil, ikili mucadelede top kaybediyor, bir adamla mac boyu takisiyor, sonra tekme atiyor. Daha once yazdiklarimi hatirlarsan Bouzid, Barusso girip birileriyle takisip tekmelessin demedim, birileri Lincoln, Kewell, Arda, Baros, Topal'a falan futbol disi kasti faul yaparsa, Bouzid tipi adamlar girip rakibin en onemli/en umit veren oyuncusun bacagini kirip en kabadayisindan kirmizi kart gorsunler dedim. Bunu iki takima yaparsan ucuncu desturla yaklasir Lincoln'un yanina. Hala cok etkili olacagini dusunuyorum ama belki birseyler yapilmis, bir-iki haftadir gerek yok gibi duruyor, basinimiz da uzgun, Lincoln'u kistiralim, ona yapilan fauller cok sert degil falan derdindeler (kibarca daha sertini cagiriyorlar).

Ayhan Hagi'nin yaptigini yapsa amenna. Hagi o acidan benim gozumde yardimci hakem mertebesindedir :lol: Ayhan oyle degil ama, hem yakalanir, hem de o sert faul bir amaca hizmet etmez. Hagi bir-iki kere onemli maclarda talihsiz yakalandi ama ben de cok mac dirsegiyle, elinin tersiyle bir rakibin agzindan kan getirdigini (hatta dis doktugunu) biliyorum, Ispanya'da da yapiyordu, Italya'da da yapti, bizde de yapti. Onun kadar cok tekme yiyen bir adam icin bana sorarsan az bile yapti.

Ama Ayhan iyidir, cok faydali, bu sene de bence ozellikle faydali oldu. Bunun da otesinde bunu veren bir oyuncuyu odullendirmek takim nezninde de faydali. Takimda yenilmeyi kabullenmeyen oyuncu olmasi iyidir, Ayhan da artik futbol hayatini GSli olarak bitirecek, yenilgiyi kabullenmeyecektir, herseyini verecektir, yedek de ilk 11 de olsa.

Ali
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Ozan Ersoy wrote:
Can Ergun wrote:Ayhan Akman'ın sözleşmesi 3 yıl uzatılmış.

Her ne kadar mücadele gücü,isteği takdir edilmesi gerekse de şu an oynamaya çalıştığımız futbolun içinde pek yeri olmadığını düşündüğüm bir oyuncu.

Önümüzdeki sezon kesinlikle kadroda olmasını istemediğim bir isimdi dolayısıyla pek sevinemediğim bir haber.Satılma durumunda bir miktar para kazanmamıza neden olacaksa da,takımda kalmasının daha ciddi maddi-manevi sonuçları olabilir.Örneğin önümüzdeki yıl Arda takımda kalacaksa kaptan olmasını zorlaştırabilir,ben Aslantepe'de Arda'yı kaptan görmek istiyorum.Onun mücadele ruhu,zekası ve Galatasaray aşkına çok yakışacaktır kaptanlık bandı.Burda esas önemli olan bu "abilik" devrinin kapandığının göstergesi olacaktır bir bakıma.Takıma katkı ve bağlılık 1.şart olacak,yaş değil.

Çok önemli değil gibi gözüken kaptanlık konusu,Ayhan'dan dolayı "abilerrrr" mentalitesini devam ettirdiği için bence önemli bir konu.
Cok iyi olmus. Ayhan GS'da mutlu. GS da onun verdikleriyle mutlu.

Futbolu olgunlasti. Iki ayagi da var. Kanat oynar, hucuma yonelik oynar, on libero oynar. Gecenlerde denildiginde gore Turkiye'nin en fazla dogru pas yapan oyuncusu. Evet bazen aldigini hemen ilerdeki forvete cikarmiyor ama onun gorevi genelde bu degil zaten. Skibbe hem savunmada, hem surpriz hucumcu olarak, hem de savunmayla hucum arasindaki kopruyu kurarken kullaniyor. Boylece Arda, Lincoln gibi oyunculara geriye kadar gelmek dusmuyor.

Abicilik, cetecilik, grupculuk asla yapmaz. Falancaya pas atmadigini, saha icinde takim arkadasina firca cektigini falan asla gormemisimdir. Zaten Ayhan rakibe konsantre olan bir futbolcu. Takim arkadasi pas hatasi yaptiginda ilk acik kapamaya calisan oyuncudur. Kaptanlik falan olaylarini kafaya takacak en son kisidir. Hocaya yalakalik yapmaz (Suat Kaya'nin mektuplari falan gibi), jurnalci degildir, genc topcular saygi duyarlar ama asla bir baskici, herseye maydanoz olan otorite gibi durmaz (Sukur gibi). Kimsenin ozel hayatina, dini inanislarina falan girmez. Saha disinda da duzgun konusur, aile adami, ozel yasamina dikkat eder.

Baris Topal gibi futbolcular gelip formayi kaptiklarinda yedek kalmayi falan sorun edecek, takimin altini oyacak bir adam da degil. Cok iyi bir yedek de olabilir. Lucescu, Gerets, Kalli ve Skibbe'nin en cok guvendigi adam olmasi da butun bunlara dayanan bir gercek.

GS tarihinde getirisi en fazla olmus futbolcu olabilir kendisi (Alim fiyati oynadigi futbol ile karsilastirildiginda).

Tek korkum yasi ve dolayisiyla gelebilecek sakatliklar. Ona da yapabilecek bir sey yok. Yaslandi diye atacak degil GS. Ayhan Akman'a tebrikler. Insallah GS'a katkisi daha da fazla olur.

Besiktas maclarini cok sever. Performansi genelde bir ust seviyeye cikiyor BJK maclarinda. Bu pazar cok sey bekliyorum Ayhan'dan...

Ozan Ersoy
Ozanin yazdiklarina tamamen katiliyorum.

Hele benim gibi ilkönce Ayhani Barisi Ardayi yazarim, sonra digerlerine bakip 11'i olustururum diyen biri olarak kalmasina cok sevindim. Basindaki yazarlarla ''sen beni sisir, ben sana iceriden haber vereyim'' turu bir iliskiye girmedigi ve o tarikata bu biraderlere su hemserilere lere filanca partiyede yakin durmadigi icin Turkiyenin en underrated futbolcularindan biridir. Oyunu tam anlamiyla cift tarafli ve istikrarli oynayan nadir Türk futbolcusudur. Digeri aureliodur ama o da türk degildir zaten. Sakatligi uzun surmez , fizigi ufak oldugu icin cabuk toparlanir. Bu sekilde devam ederse Galatasarayda en cok giyen futbolculardan birisi olacaktir ki su anki rakam bile 300ün üstü.

Saglanan mac basina birim fayda maliyeti en dusuk futbolculardan biridir. Ben bu 3 yildan sonra GS ile bir konrat daha yapabilecegine inaniyorum. Bugun onu alip İspanya Milli takiminin orta sahasina Xavinin yanina koyun, hic uyum sorunu cekmeden takir takir oynar. OzellikleInonu ve SS stadlari gibi saldirgan ambiyanslardan etkilenmeden rakibe kafa tutabilen ender futbolculardandir.
Su anda Galatasaraydaki turk futbolculardan Skibbe ile Ingilizce anlasan tek futbolcudur ki Ingilizceyi herhalde kendi cabasiyla ders alarak falan ogrendi.

Bircok futbolcunun futbolculugunun tartisilmasini anlarimda Ayhaninkini anlamam. Benim icin bir turnesol kagidi. Biri onun futbolculuguyla ilgili
manasiz ve olumsuz bir sey yazmaya/soylemeye baslarsa, hemen orada kesiyorum, gerisine zaman ayirmak vakit kaybi oluyor dusundesindeyim.
NO ADNANS, NO CRY !!
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Dun yazildi mi bilmiyorum.

YAZILMIS PARDON :oops:

Transfer gibi haber olmus.BJK maci oncesi olmasida ayri bir guzellik tabi. Ayhan bu maclari motor takip oynuyor :D


Ayhan, 2011-2012 sezonunun sonuna kadar sarı-kırmızılı formayı giyecek

Sarı-kırmızılı yönetim, devre arasını beklemeden, bir süredir görüşme halinde olduğu tecrübeli futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Yapılan anlaşma kulübün resmi internet sitesinden, “Galatasaray Futbol A.Ş. ile Ayhan Akman arasındaki sözleşme, 2011-2012 futbol sezonunun sonuna kadar geçerli olmak üzere üç yıl süreyle uzatılmıştır” açıklamasıyla duyuruldu.
TRUST GALATASARAY
MGC
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Bulent Uygun Mehmet Yildiz'i parlatip, allayip pullamaya devam ediyor, efendim gecen sene demis ki alan sampiyon olur, Sivas az kaldi sampiyon oluyormus (alo, dorduncu oldunuz), yahu bu adamlarda 80 IQ da mi yok, alan sampiyon olur demissin, biri almamis ve gelip kanirta kanirta sampiyon olmus, o biri olmasa yine almayan baska bir takim olacak, soyledigin laf zirva cikmis, bari sus, lafin kus beyinlililigi ortaya cikmasin.

Efendim yillar once yabanci bir menajer Mehmet Yildiz'da oyuncu olmaz demis (adam ne haksiz cikmis, Mehmet Yildiz Chelsea'de harikalar yaratiyor), halbuki simdi sampiyonluga gidiyormus :lol: :lol:

Bu adami birine cok kotu sokacaklar, aklimda bir takim da var :lol:, Uygun da farkinda o takimin kim oldugunun, Guiza'nin yanina koyarmisin, Alex de arkalarinda, dagitirlarmis (hocam tamam adres dogru, iyi yere pazarliyorsun ama adamlarin elinde Semih diye bir oyuncu var, senin Yildiz'in gidip kabak gibi bakakaldigi milli takimda leblebi gibi gol atiyor, adam Yildiz'i alacagina Guiza'nin yanina Semih'i koyar, hatta Semih tek forvet oynatir, yani tamam arada bir kazik yiyorlar Guiza gibi ama her seferinde de yemiyorlar).

Sonra Yildiz'dan megalomaniye gecti, oyunculardan biri generalim istedi biz de yaptik demis, antreman metodlari Terim'in Milan metodlari ile bilmem kimin antrean metodlarinin bir harmanlamasiymis vs. vs.

Bu adamin TD olmasinin en iyi tarafi siir yazmaya daha az vakti kaliyor, yoksa siirleriyle insanligin sonunu getirecek. Ne ilginc memleketiz, adam Yildiz'i alan sampiyon olur diyor, kimse almiyor, ligi ustunde uc takim bitiriyor, o lafi saklayacagina bakin haklim ciktim der gibi hatirlatiyor. :lol: :lol:

Ali

Simdi tek dusundugum biz bu isten kar edebiliriz. Hemen ezeli rakibimiz ile temasa gecip, Mehmet'e kac para verecekseniz ani fiyata Umit Karan'i veririz, cok daha kaliteli bir oyuncu diye teklif yapalim, breh breh breh. Bir de akillara Guiza-Yildiz takasi geliyor tabii :lol: , Kucuk Emrah Sivas'ta basligiyla.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Ben de $ok bir hareketle Tupcu Baskanimizin bu "yildizi" BJK 'ye kazandiracagini dusunuyorum.GS macindan sonra bir seyler yapmak zorunda :D
TRUST GALATASARAY
MGC
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Aziz Yildirimin kardesi soylemis: ''kardesim kriz var ve bu klupleri cok fena vurdu. Onumuzdeki yil daha cok hiseedilecek. Biz sadece 1 oyuncu alabiliriz.'' Gerisi palavra.

Sivaslilar Mehmet Yildizdan para falan kazanamayacaklar. Adam klubun kazanacak falan diyor , bu yuzden kalacak memleketinde. Ya da baslarim bu oglumuzsun muhabbetine, kontratim bitiyor, ben gidiyorum diyecek.
NO ADNANS, NO CRY !!
Serif Halimler
Posts: 470
Joined: Thu Oct 24, 2002 1:47 am
Location: Almanya<--izmir

Post by Serif Halimler »

Dün aksam bir ara GSTV'de Skibbe ile yapilan bir röportaja denk geldim.
10-15dk kadar bir bölümünü izledim.
[Gay sin programini bekliyordum, ama bu cikti, Cengiz'e mesaj olsun :-) ]

Izledigim kisacik bölümden aklimda kalanlari sizlere de aktarayim.

Soru : ara transfer konusuda neler söylemek istersiniz?
Skibbe :
1. üc aydir sahalardan uzak kalan Baris
2. ayni sekilde sakatlittan dönen Topal
3. cok uzun bir sakatliktan cok yakinda takima dönecek olan Linderoth ve Emre Güngor iyi transferler.

Soru : Mustafa Denizli yillardir kazanma sansim yüzde 51 der, bu haftaki GS - BJk icin de aynisini söyledi, ne diyeceksiz?
Skibbe : yüzde veremeyecegim, fakat evimizde oynadigimiz icin ve ilk yariyi kazanarak bitirmek istedigimizicin icin kazanacagiz.

Soru : Mehmet YILDIZ gibi birini takimizda görmek ister misiniz?
Skibbe : Iyi bir forvet futbolcusu, fakat bizim forvetimiz de iyi.
Ligte en cok gol atan takimiz, bu da forvetimizin iyi oldugunu gösteriyor.

Soru : ikinci yari ve sezon sonu icin neler diyeceksiniz.
Skibbe : Su an ligte ilk 6 sirada olan takimlardan biri sampiyon olacak. Bunlarin icinde üc kulvarda yarisan bir biz kaldik.
Avrupa'da maclar yapacak bir biz kaldik.
En yogun mac trafigi bizde olacak, fakat buna ragmen sezon bittiginde tabelanin en üstünde biz olacagiz.
Last edited by Serif Halimler on Thu Dec 18, 2008 5:52 pm, edited 1 time in total.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Alpay Dedeoglu wrote:Aziz Yildirimin kardesi soylemis: ''kardesim kriz var ve bu klupleri cok fena vurdu. Onumuzdeki yil daha cok hiseedilecek. Biz sadece 1 oyuncu alabiliriz.'' Gerisi palavra.

Sivaslilar Mehmet Yildizdan para falan kazanamayacaklar. Adam klubun kazanacak falan diyor , bu yuzden kalacak memleketinde. Ya da baslarim bu oglumuzsun muhabbetine, kontratim bitiyor, ben gidiyorum diyecek.
Aynı görüşteyim. Hatta bence FB maliyetleri düşürmek için kimi nereye kaktıracağının planlarını yapıyor. Alex-Aragones çelişkisi nedeniyle ben Mayıs'ta (tüp patlamazsa tabi) BJK'den bir Alex hamlesi bekliyorum. Ki neredeyse 1 yıldır FB'den futbolcu almıyorlar, olmaz :) .

Mehmet Yıldız'da ise sanki dejavu yaşıyoruz, geçen sene bu Bülent Uygun muhabbetlerinin aynısı oldu, alan şampiyon olur dedi, herkes FB'yi adres gösterdi. Ama ortada kriz yokken de kimse Mehmet Yıldız'a talip olmadı, hatta misilleme gibi Baros, Guiza ve Holosko geldi.

Bence FB almaz. Aragones kalırsa onu istemez, adam fazladan Alex'in biletini kesecek. Hatta Deniz, Tümer, Maldonado, Önder de hocanın listesinde. Bir de gelecek sene Carlos giderse kadrolarında ihtiyaç büyük olur.

Arada Aragones kaynarsa o belirsizlikte de zaten kimse Mehmet Yıldız'a bakmaz. Bence FB ön libero arıyor belki orada bir sükseli transfer yaparlar. Ekonomik durum gerçekten çok kötü ve FB'nin kontrat sorunlu oyuncusu çok fazla.

Mehmet Yıldız'ı kolay kolay kimse para verip almaz. En yüksek ihtimal yine biziz çünkü Kalli önemle onu istiyor. Alpay da :D
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Post by Can Ergun »

Bircok futbolcunun futbolculugunun tartisilmasini anlarimda Ayhaninkini anlamam. Benim icin bir turnesol kagidi. Biri onun futbolculuguyla ilgili
manasiz ve olumsuz bir sey yazmaya/soylemeye baslarsa, hemen orada kesiyorum, gerisine zaman ayirmak vakit kaybi oluyor dusundesindeyim.
Hepimiz aynı maçları izliyoruz.Ben Ayhan'ın geçen sezon da,bu sezon da etkili bir ortasını görmedim,şut olarak bir Sivas maçı kalmış aklımda.Çalım yaparak adam eksilttiğini de hatırlayamıyorum.İleri doğru etkili ara paslarının,asistlerinin sayısı da oldukça az.

Top sürme özelliği zayıf,teknik zayıf,top kaptırıp bol bol kontra yedirme onda ki yediğimiz kontraları incelesek altından Ayhan'ın kaptırdığı topların çıkacağına eminim.Forvet arkası değil,tek defansif orta sahada (ön libero) diyemeyiz.4-4-2 de sol iç olabilir.Gerets döneminde parladı onlar kalmş aklımızda.İstatistiklerini bulamadım,varsa bakalım asist,kaleyi bulan şut,orta değerlerine,biraz top kapma vardır diye tahmin ediyorum.

İsabetli pas sayısı yüksek deniyor,%90larda,bunların kaçı geriye,kaçı yana,kaça ileri doğru?

İnancı,azmi,takım oyuncusu olma özelliği kesinlikle yadırganamaz.Galatasaray futbolcusu,fiyat/performans üst düzey,bunlara laf edersek mantıksız olur ama bunlar Ayhan'ı Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda oynamaya çalıştığı futbolda ihtiyacı olan bir isim yapmıyor.Neden olmadığı yukarda yapamadıklarında yazılı.

Bir de kaptanlık mevzuu var ki,o deli suratlarını, yan hakeme "hadi lan" diye üst üste bağırmalarını,kontrolsüz dalıp aldığı kartları (bazen kırmızı) düşünürseniz kaptanlık işini de beceremeyeceğini anlamak çok zor değil.

Evet, bence de Ayhan bir turnusol kağıdı futbol için...
Last edited by Can Ergun on Thu Dec 18, 2008 11:52 pm, edited 1 time in total.
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Ufuk Sezekkaplan wrote:Alex-Aragones çelişkisi nedeniyle ben Mayıs'ta (tüp patlamazsa tabi) BJK'den bir Alex hamlesi bekliyorum. Ki neredeyse 1 yıldır FB'den futbolcu almıyorlar, olmaz :) .

Mehmet Yıldız'ı kolay kolay kimse para verip almaz. En yüksek ihtimal yine biziz çünkü Kalli önemle onu istiyor. Alpay da :D
Sen su veya bu sekilde Mayis'ta BJK'ta bir patlama bekliyorsun yani. :lol:

Kalli'nin de Alpay'in da hayatta her istedigi olmasin lutfen, yani bu haric kalan hepsi tabii olsun ama bu olmasin.

Bulent Uygun bu sene TS yuzunden Intertoto'ya dahi gidemeyecegini anladi, bari para kazanayim diyor herhalde.

Ali
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Can Ergun wrote: ...
Evet, bence de Ayhan bir turnusol kağıdı futbol için...
Bosver. He de gec. Ayhan'dan olsa olsa tuvalet kagidi olur. Senelerden sonra vasati anca tuturabilmis ve Amerikalilarin "role player" dedikleri cinsten bir oyuncu.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Cengiz Akgun wrote:
Can Ergun wrote: ...
Evet, bence de Ayhan bir turnusol kağıdı futbol için...
Bosver. He de gec. Ayhan'dan olsa olsa tuvalet kagidi olur. Senelerden sonra vasati anca tuturabilmis ve Amerikalilarin "role player" dedikleri cinsten bir oyuncu.
Cengizcigim, hangi GS'lidan tuvalet kagidindan baska bir sey olur ki azizim, GSli degil mi yahu adi ustunde, halbuki bak NBA'dekilerin kondusyona, breh breh, breh, Ukraynalilar rakibi 91e kadar yorup attigi gollere falan bak, bir de rakibin toplarini direge vurdurmalari var ki, ben en cok o taraflarini takdir ettim, bu kadar oynanir futbol, bu ejnebiler harika yahu, bizden bir mok olmaz, cok zavalliyiz, cok asagilikiz cok, vs. vs.

Amerikalilar ne guzel demisler, "role player" adamlarin deyimleri bile bir baska yahu. NBA'de de role player var mi, bilgi icin soruyordum, yoksa onlarin hepsi mi ustun insan, role player'i kaldirmislar mi?

Simdiden tesekkurler cevaplar icin.

Ali
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Post by Can Ergun »

Tuvalet kağıdı olarak nitelendirmek de biraz acımasızlık olur kanaatindeyim.
Burak Ayyildiz
Posts: 303
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:58 pm
Location: Istanbul

Post by Burak Ayyildiz »

Cengiz Akgun wrote: Bosver. He de gec. Ayhan'dan olsa olsa tuvalet kagidi olur. Senelerden sonra vasati anca tuturabilmis ve Amerikalilarin "role player" dedikleri cinsten bir oyuncu.
Ayhan'in tipine gicik olabilirsiniz, hareketlerini de antipatik bulabilirsiniz ama isin icine futbolcugu girince bunun pek tartisilacak tarafi yok. Özellikle son iki senedir takimin tartismasiz "en faydali" oyuncusudur. Role player mi bilmem ama keske genc oyuncular Ayhan'i daha dikkatli izleyip kendilerine "role model" alsalar. Gaziantep ve Besiktas'ta izledigim Ayhan'dan cok daha farkli, olgunlasmis, kalite sarap gibi bir Ayhan seyrediyorum son yillarda...
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Arkadaşlar müjde, Bülent Uygun Mehmet Yıldız'a izin vermiş, 5 milyon Euro veren alabilirmiş :lol: :lol:
Bülent UYGUN – Sivasspor teknik direktörü

Bir futbolcuyu kulüp olarak satmıyorum diyebilirsiniz.Türkiye Cumhuriyetinde hemen hemen bütün futbolcuların hepsinin hayalinde olan dört büyüklerde oynama isteğinin had safhada olduğunu bildiğimiz bir ortamda siz “ben futbolcumu satmıyorum” derseniz o oyuncu bu durumdan mutluluk duymayacaktır.Dolayı ile o futbolcunun performansı düşücektir ve buda bize sıkıntı olarak yansıyacaktır.Bu durumun yaşanacağını bildiğimiz ve bende zamanında yaşadığım için “benim her futbolcum satılıktır yeter ki değerini bulsun“dedim.

Herkes bana “şampiyonluğa giderken bu açıklama yapılırmı“diye soruyor.Olabilir tabiî ki şampiyonluğa gidebilirim ancak Sivasspor bana,başkana ve diğer futbolculara bağlı değil.

Mehmet Yıldız menfaatlerimiz doğrultusunda isteyen herkese gidebilir.Onunda,benimde alternatiflerimiz vardır.Asıl olan forma ve taraftardır.Ben Mehmet Yıldız’a transfer izni veriyorum,hakkında hayırlısı olsun.5 milyon euro’yu veren herhangi bir takım bu futbolcuyu kadrosuna katabilir.Bu transfer ile ilgili ciddi görüşmeler sürüyor.
Kaynak: maraton.com.tr

Allahım, mutluluktan ağlamak üzereyim, gitmesine izin vermiş, geçen seneden beri satmaya çalışan başkası mıydı acep, şimdi izin vermiş hazret. Fiyatı da Güiza'dan bile ucuz, 5 milyon Euro, Bülent abinizden kriz kıyağı. :lol:

Ciddi görüşmeler varmış. Bak sen, madem ciddi görüşmeler var neden çıkıp 5 milyon veren alabilir diyorsun, görüşmelere devam etsene.

Alpay darılıp kızmasın ama bu transferden ne kadar uzak durursak o kadar kardır.

Herkes ona şampiyonluğa giderken bu açıklama yapılır mı demiş. Şampiyonluğa gidiyorlarmış :lol: ufak at da civcivler yesin yahu, önce bir ikinci, üçüncü falan ol.

Ama bence bir rakibimiz var ki, eğer onlar bu oyuncuyu alırlarsa şampiyon şimdiden belli olur. Mehmet Yıldız Semih'i yedek klübesinde tutabilecek tek adamdır. Güiza ile yanyana verimlerini sabırla bekleyip görmek, hemen sonuç beklememek lazım. :lol:

Ali
Post Reply